Groot reclamebereik met Social Media

“Het werkt eigenlijk net als met bowlen: een rake worp op de voorste kegel zet de rest ook in beweging.”

Social media zijn booming. Facebook, Twitter, Instagram en in toenemende mate Google+ zijn uitgegroeid tot indrukwekkende netwerken waarin informatie wordt gepost, gedeeld en verder gedeeld. Een ideaal platform dus om uw boodschap te verspreiden.

Juiste balans
Mensen delen het liefst  originele, grappige en bijzondere foto’s met hun achterban. En  foto’s met een hoge attentiewaarde worden op hun beurt weer het beste weer dóór gedeeld. Met de creativiteit van HappySnappy geeft u uw klant iets bijzonders om te delen. Met de juiste balans tussen  ‘een leuke foto’ en ‘uw merk of boodschap’ kan een foto van HappySnappy heel ver komen.

“Echt leuke foto’s worden ook weer door volgers van bezoekers gedeeld. Via Facebook of Twitter breidt het bereik zich echt letterlijk exponentieel uit.”

Delen met HappySnappy
HappySnappy biedt verschillende mogelijkheden om foto’s te delen. Men kan de foto’s bekijken en delen in een eigen album op facebook.com/HappySnappyNL, uw eigen Facebookpagina of website. Het begint met de direktklaar foto die uw klant meekrijgt na de opname. Op deze foto staat informatie over waar hij deze ook online kan vinden en delen.

Of niet
Delen is niet altijd het doel van uw activiteit. Een foto van HappySnappy kan ook gewoon bedoeld zijn als bijzonder aandenken – niet meer en niet minder. HappySnappy levert ook dan maatwerk met delen. Bijvoorbeeld door uw foto’s te beveiligen met een wachtwoord die alleen uw bezoekers weten. Zelfs helemaal geen foto’s online behoort tot de mogelijkheden.