Greenscreen fotografie op elke lokatie

Een foto van HappySnappy is zó gemaakt en direct klaar om mee te nemen. We gebruiken beproefde techniek uit de filmindustrie en professionele printers en papier. De foto’s stralen kwaliteit uit en blijven lang goed. Zo heeft uw klant èn een leuke ervaring èn een leuk persoonlijk aandenken

De techniek waarmee HappySnappy beleving aan uw merk toevoegt heet greenscreen of chromakey. Het groene scherm maakte in films als Harry Potter, Lord of the Rings en Superman de fantastische effecten en omgevingen mogelijk. Met HappySnappy zijn deze creatieve mogelijkheden ook voor u binnen handbereik. HappySnappy heeft de workflow na de opname grotendeels geautomatiseerd zodat uw publiek direct het resultaat ziet en meekrijgt.

Hoe het werkt

Om te beginnen hebben we een stukje van uw vloer nodig. U kunt er samen met ons een eyecatcher van maken of juist subtiel verwerken in uw stand. Afhankelijk van het creatieve concept beginnen we al met een breedte van 2 meter.

1. Uw klant ziet deze grappige activiteit en neemt plaats voor het groene scherm. Enthousiast aangemoedigd gaat hij op de foto. Hoe echter hoe beter natuurlijk!

2. De foto flitst meteen naar de HappySnappy laptop waar deze in enkele seconden wordt samengevoegd met de achtergrond en voorzien van uw logo en/of boodschap.

3. Direktklaar rolt de HappySnappy foto uit de printer, klaar om mee te nemen. Op de foto staat informatie hoe klanten deze online kunnen vinden en delen. Foto’s waar mensen zelf opstaan worden goed bewaard. De foto’s van HappySnappy zijn dan een leven lang kleurvast is en ongevoelig voor vingerafdrukken. U weet zeker dat uw klanten met een blijvend mooi kwaliteitsproduct naar huis gaan.

Meer over uw bereik vergroten door online delen vindt u hier.