Effectieve marketing: persoonlijk èn branded

Uw merk, product of dienst: u wilt dat mensen het kennen, weten waar het voor staat, er positief tegenover staan en overwegen om het aan te schaffen of gebruik van te maken. Met een foto van HappySnappy geeft u een sympathieke herinnering mee waarin àl die boodschappen zijn verpakt. Weg dus met al die weggeeftasjes, keycords, mokken, antistressballen, flyers en folders. Besteed uw geld aan iets met blijvende waarde!

DSCF9421Een persoonlijke weggever om te bewaren en delen
Met een creatief team en greenscreen techniek uit de filmwereld visualiseren wij precies datgene wat u wilt overbrengen. Daar maken we een opvallende foto van die echt leuk is om te hebben, bewaren en delen: dat is voor uw bezoeker of gast meteen duidelijk. Een aansprekende kwaliteitsfoto is de kracht van onze strategie: een foto die echt de moeite waard is om te bewaren en enthousiast te delen. Een foto die subtiel het goede gevoel over uw merk versterkt en de kracht heeft om anderen daar in mee te nemen. Met een magneet op de koelkast, via Facebook  – en alles daar tussenin.
En u weet wel dat in de overweging om iets aan te schaffen, de houding van de omgeving vaak een doorslaggevende rol speelt. HappySnappy heeft dan ook allerlei slimme oplossingen die het delen gemakkelijk maken.

De keuze voor úw product of dienst een stap dichterbij
Dat uw potentiële klant zich dus letterlijk al even in de voordelen, het gevoel of uw boodschap verplaatst is een vorm van neuromarketing. Een effect kan zijn dat men zich minder onzeker voelt over ‘de koop’, omdat men al even gevoeld heeft ‘hoe het is’. Of dat nóg duidelijker is geworden hoe graag men datgene wat ú heeft, wilt hebben. Kijken naar de foto roept dit gevoel telkens weer opnieuw op. Er is geen andere weggever waarmee u dit psychologische effect zo sterk kunt bereiken.

Een prijs die concurrerend is met andere weggevers
Fotomarketing van HappySnappy past vaak prima in het budget dat u heeft voor weggevers. Vraag er eens naar!

Neem vrijblijvend contact op met Guido Rikkers,
06 440 286 44 of met een e-mail aan guido@happysnappy.nl